Fotografie

Zichtbaar Nederland heeft zich vooral gespecialiseerd in evenement-, bedrijf- en project reportage fotografie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor industriële fotografie, portretfotografie, persmomenten, productfotografie, architectuur en overige reportage fotografie
Evenement

Uw evenement op uw manier in beeld.

Met evenement fotografie breng ik het evenement op een frisse, levendige en eigentijdse manier in beeld. Wanneer u een evenement organiseert geeft u veel geld uit aan locatie, catering, licht en geluid. Om mooie herinneringen aan dit evenement te hebben zijn goede foto’s echt een must. Daarnaast speelt evenement fotografie een belangrijke rol in de marketing voor aankomende evenementen. Kortom, evenement fotografie is net zo belangrijk als een mooi locatie of goede cateraar!

Omdat het veelal maatwerk betreft, komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Bedrijf

Breng uw bedrijf op een eigentijdse en professionele wijze in beeld.

Elke organisatie heeft zijn of haar unieke kracht en eigenschappen. Met de bedrijfsreportage brengen wij het karakter van het bedrijf op een frisse, levendige en eigentijdse manier in beeld. Een mooie bedrijfsfoto geeft in één oogopslag weer wat relaties en klanten er kunnen verwachten. Het is bij uitstek een uitstekende manier om uw beeldbank aan te vullen t.b.v. uitingen op uw website, social media en in bedrijfsdocumentatie. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een sessie van een dagdeel oplopend tot meerdere dagen.

Omdat het veelal maatwerk betreft, komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

 


Project

Projectverloop op een eigentijdse en professionele wijze in beeld.

Met de projectreportage brengen wij de de uitvoering van uw project op een frisse, levendige en eigentijdse manier in beeld. Een projectreportage geeft in één oogopslag weer wat relaties en klanten mogen verwachten als zij hun projecten door uw bedrijf laten uitvoeren. Het is bij uitstek een uitstekende manier om deze beelden te gebruiken voor commerciële uitingen op uw website, social media, in vakbladen en brochures.

Omdat het veelal maatwerk betreft, komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.